B2B Marketing & Sales Day
by Project A

4th April 2019, Berlin

Master the challenges of today,

tackle the ones of tomorrow.

The B2B Marketing & Sales Day by Project A is hosted to share strategies and spread insights about the business-to-business environment.

We are the Operational VC.
The hands-on application of knowledge is our business.

Talks & Speakers

Official Opening

Rainer Berak

Chief Operating Officer

Business Intelligence

Project A - Light at the end of the funnel - Data-driven B2B Marketing

Ole Bossdorf

Head of Business Intelligence

Branding

Panel Discussion - Personal Branding

Florian Heinemann

General Partner

Pia Frey

Co-Founder & Head of Publishers

Manuel Hinz

Founder & Managing Director

Online Marketing

COMTRAVO - Using LinkedIn for Lead Generation

Michael Riegel

Chief Executive Officer

Sales

DIXA - The Sales Playbook

Anders Mayntzhusen

Chief Commercial Officer

Online Marketing

KLARA - Demand Gen

Simon Lorenz

Co-Founder

Digital Marketing

STORE2BE - Customer Decision Journey

Julian Fornoff

Chief Marketing Officer

Sales

AZOWO - Combining Sales & Marketing Activities to Master Lead Generation

Andres Tapia

Head of SEO & Content Marketing

Corinne Herberg

Sales & Customer Success Analyst

Official Closing

Philipp Werner

Chief Marketing Officer

Schedule

09:30 - 10:00
30 min
Registration & Breakfast
Lounge
10:00 - 10:15
15 min
Official Opening
Rainer Berak
Lounge
10:15 - 11:00
45 min
Project A - Light at the end of the funnel - Data-driven B2B Marketing
Ole Bossdorf
Lounge
11:00 - 11:45
45 min
Panel Discussion - Personal Branding
Florian Heinemann, Pia Frey & Manuel Hinz
Lounge
11:45 - 12:00
15 min
Coffee Break
Lounge
12:00 - 12:45
45 min
COMTRAVO - Using LinkedIn for Lead Generation
Michael Riegel
Lounge
12:45 - 14:00
75 min
Lunch Break
Lounge
14:00 - 14:45
45 min
DIXA - The Sales Playbook
Anders Mayntzhusen
14:45 - 15:30
45 min
KLARA - Demand Gen
Simon Lorenz
Lounge
15:30 - 16:00
30 min
Coffee & Cake
Lounge
16:00 - 16:45
45 min
STORE2BE - Customer Decision Journey
Julian Fornoff
Lounge
16:45 - 17:15
30 min
AZOWO - Combining Sales & Marketing Activities to Master Lead Generation
Andres Tapia & Corinne Herberg
Lounge
16:45 - 17:00
15 min
Official Closing
Philipp Werner
Lounge
17:00 - 20:00
180 min
Drinks & Networking
Lounge

Location

Project A Headquarter

Address

The event will take place at the Project A headquarter, Julie-Wolfthorn-Straße 1, 10115 Berlin.
How to get there

Person of contact